Jídelníček ZŠ
27. 3. - 31. 3. 2023
Pondělí
Polévka: | brokolicová (A: 01,03,07,09) |
---|---|
Hlavní chod: | špagety s tuňákem a rajčaty, ovoce, ovocný sirup/voda (A: 01,03,04,07,09) |
Úterý
Polévka: | hovězí s játrovými knedlíčky (A: 01,03,07,09) |
---|---|
Hlavní chod: | smažený květák, vařené brambory, okurkový salát s rajčaty, minerálka/voda (A: 01,03,07) |
Středa
Polévka: | fazolová (A: 01,07,09) |
---|---|
Hlavní chod: | hovězí po stroganovsku II., houskové knedlíky, ovocný sirup/voda (A: 01,03,07,09) |
Čtvrtek
Polévka: | mléčná (A: 01,07,09) |
---|---|
Hlavní chod: | přírodní kuřecí kousky, vařený bulgur, kompot, džus/voda (A: 01,07,09) |
Pátek
Polévka: | krupicová s vejci (A: 01,03,07,09) |
---|---|
Hlavní chod: | haše, kysané zelí, vařené brambory, ovocný sirup/voda (A: 01,03,07,09,10 |
Dobrou chuť přeje kolektiv školní jídelny!
Vedoucí kuchařka: Andrea Smolková
Vedoucí školní jídelny: Soňa Spáčilová
Alergeny
01-obiloviny, 02-korýši, 03-vejce, 04-ryby, 05-arašídy, 06-sója, 07-mléko, 08-ořechy, 09-celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-siřičitany, 13-vlčí bob, 14-měkkýši
*VÝROBKY Z RYB MOHOU OBSAHOVAT ZBYTKY KOSTÍ.
DBEJTE ZVÝŠENÉ OPATRNOSTI PŘI KONZUMACI.
Pro žáky a zaměstnance vaříme jídlo z kvalitních a čerstvých surovin dle přísných norem norem pro školní stravování. Suroviny jsou denně zaváženy čerstvé, provoz kuchyně začíná již ve 4:00. Celkem vaříme pro 1.800 strávníků na ZŠ Stupkova, ZŠ Gorkého, ZŠ Mozartova, MŠ Jílová, MŠ Michalské stromořadí, MŠ Žižkovo nám., MŠ Sokolská.