Jídelníček ZŠ
22. 4. - 26. 4. 2024
Pondělí
Polévka: | vločková se zeleninou (A: 01,07,09) |
---|---|
Hlavní chod: | přírodní hovězí maso, dušená mrkev, vařené brambory, ovocný sirup/voda (A: 01,07,09) |
Úterý
Polévka: | hovězí s nudlemi (A: 01,03,07,09) |
---|---|
Hlavní chod: | maďarské žebírko, dušená rýže, ovoce, džus/voda (A: 01,07,09,10) |
Středa
Polévka: | fazolová s bramborem (A: 01,07,09) |
---|---|
Hlavní chod: | zapečené těstoviny s krůtím masem, salát z červeného zelí, ovocný sirup/voda (A: 01,03,07,09) |
Čtvrtek
Polévka: | boršč (A: 01,07,09,10) |
---|---|
Hlavní chod: | krupicová kaše sypaná kakem, ovoce, čaj s citrónem/voda (A: 01,07) |
Pátek
Polévka: | zeleninová s drožďovými knedlíčky (A: 01,03,07,09) |
---|---|
Hlavní chod: | kuřecí stehno po myslivecku, bramborová kaše, kompot, ovocný sirup/voda (A: 01,07,09) |
Dobrou chuť přeje kolektiv školní jídelny!
Vedoucí kuchařka: Andrea Smolková
Vedoucí školní jídelny: Soňa Spáčilová
Alergeny
01-obiloviny, 02-korýši, 03-vejce, 04-ryby, 05-arašídy, 06-sója, 07-mléko, 08-ořechy, 09-celer, 10-hořčice, 11-sezam, 12-siřičitany, 13-vlčí bob, 14-měkkýši
*VÝROBKY Z RYB MOHOU OBSAHOVAT ZBYTKY KOSTÍ.
DBEJTE ZVÝŠENÉ OPATRNOSTI PŘI KONZUMACI.
Pro žáky a zaměstnance vaříme jídlo z kvalitních a čerstvých surovin dle přísných norem pro školní stravování. Suroviny jsou denně zaváženy čerstvé, provoz kuchyně začíná již ve 4:00. Celkem vaříme pro 1.800 strávníků na ZŠ Stupkova, ZŠ Gorkého, ZŠ Mozartova, MŠ Jílová, MŠ Žižkovo nám., MŠ Sokolská.